I desember inviterer vi igjen til stressfri og avslappende julepåfyll hver søndags ettermiddag i musikkstuen. Sammen med noen av byens fremste musikere skal vi kose oss med julens mange slagere. Med en salig blanding av kjente og kjære klassiske julesanger og internasjonale «christmas songs», skal vi finne den gode julestemningen sammen.
For selv om musikerne på scenen setter tonen, legger vi selvfølgelig opp til at publikum skal delta og synge med. Selv om det er enkelte som ikke helt har alle tekstene innabords, håper vi at «Deilig er jorden» som siste sang vil gi et magisk og solid julepåfyll før hjemturen.

Musikerne
«Kapellmester» – Dag Øverland
har lang erfaring fra band, revy, studio og lydarbeid gjennom de siste 40 år. Som pianist har han vært kapellmester og spilt med alt fra Hans Petter Hansen og Swing Blues, Skansen og Bønni Band til vikarjobber med alt og alle på de fleste scener i distriktet. Opptrer også med «Beat for Beat» og muzikkquiz.

Bernt Sverre Kvam
er en av byens multiinstrumentalister som behersker gitar, fløyte, munnspill og sang med samme overlegne musikalitet. Vært med på det meste i Stavangers musikkliv de siste 50 år innen pop, jazz, teater og studioinnspillinger.

Kristin Svensen
er en folkekjær artist, sanger og revyartist. Kjent fra Stavanger Revyteater, Dizzie Tunes og serien «Stolthet og forfall». Synger i mange musikalske sjangre men kanskje mest innen jazz og viser. Deltatt på en rekke forestillinger, konserter og innspillinger gjennom mange år.

Velkommen til en skikkelig julete ettermiddag. Passer perfekt etter julehandel i byen, og vi har selvfølgelig varm gløgg og julekaker….

GRATIS INNGANG