I desember inviterer vi til stressfri og avslappende julepåfyll hver søndags ettermiddag i musikkstuen. Sammen med noen av byens fremste musikere skal vi kose oss med julens mange slagere. Med en salig blanding av kjente og kjære klassiske julesanger og internasjonale «christmas songs», skal vi finne den gode julestemningen sammen.
For selv om musikerne på scenen setter tonen, legger vi selvfølgelig opp til at publikum skal delta og synge med. Selv om det er enkelte som ikke helt har alle tekstene innabords, håper vi at «Deilig er jorden» som siste sang vil gi et magisk og solid julepåfyll før hjemturen.

«Kapellmester» – Dag Øverland
har lang erfaring fra band, revy, studio og lydarbeid gjennom de siste 40 år. Som pianist har han vært kapellmester og spilt med alt fra Hans Petter Hansen og Swing Blues, Skansen og Bønni Band til vikarjobber med alt og alle på de fleste scener i distriktet. Opptrer også med «Beat for Beat» og muzikkquiz.

Kristin Svensen
er en folkekjær artist, sanger og revyartist. Kjent fra Stavanger Revyteater, Dizzie Tunes og serien «Stolthet og forfall». Synger i mange musikalske sjangre men kanskje mest innen jazz og viser. Deltatt på en rekke forestillinger, konserter og innspillinger gjennom mange år.

Alf Tengs Pedersen
er en erfaren og allsidig gitarist som liker seg godt når akkordene kommer tett som hagl. Kjent fra vokalgruppen Jazzma, og Bossa nova bandet «Aqua de marco». Spiller nå i Bønni band og soul/funk bandet Funkyfized.

Velkommen til en skikkelig julete ettermiddag. Passer perfekt etter julehandel i byen, og vi har selvfølgelig varm gløgg og julekaker….

GRATIS INNGANG