Elisabeth og Kristin har jobbet sammen i utallige revyer, show og komedier på Humorhuset Stavangeren. Det er ikke få av distriktets publikum som har fått massert lattermusklene når denne duoen setter igang.

Når «tatlå» Elisabeth sveiver i gang kjeftamentet, og Kristin supplerer med «lattermitraljøsen» sin er det ikke lett å holde maska for de fleste.

I tillegg til å ver godt over snittet løgne på scenen, har sang og musikk alltid vært fundamentet og kompasset for begge to. Elisabeth med seks år studie med piano og jazzpiano på musikkonservatoriet, og Kristin med solid sang karriere fra diverse band lokalt og nasjonalt. Ikke minst som medlem av Dizzie Tunes.

Begge har i tillegg erfaring som skuespillere fra teater, revyteater og diverse show. Hvor Kristin blant annet har lang fartstid med Stavanger Revyteater, og ikke minst fra NRK serien «Stolthet og Forfall» hvor hun hadde en av hovedrollene.

Nå er de endelig sammen på scenen igjen for å gjøre det de liker aller best. Rett og slett å underholde med pur glad musikk.

Billetter finner du her HER!